Alan Wake product
НазадGCONGALANWAKEXBOXGCONGALANWAKEXBOXGCONGALANWAKEXBOXGCONGALANWAKEXBOXGCONGALANWAKEXBOXGCONGALANWAKEXBOXGCONGALANWAKEXBOXНапред

Alan Wake - Електронна доставка, за Xbox 360 / Xbox One

  19.90 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Поръчката за този продукт може да бъде заплатена само по електронен път. Няма да бъде извършвана физическа доставка до адрес на инсталационен диск или друго физическо съдържание.
  За активацията на играта е нужен Xbox Live акаунт (европейски), свободно място в размер на 6.8 GB и активна интернет връзка. Alan Wake е съвместим и може да бъде игран, както на Xbox 360, така и на Xbox One!
  Alan Wake e психологически екшън-трилър, дело на разработчиците Remedy, популярни с феноменалната поредица Max Payne. Играчите ще се вживеят в ролята на Alan Wake – известен писател, потърсил вдъхновение в идиличното градче Bright Falls. Идилия, която скоро е нарушена от мистериозното изчезване на съпругата му и серия от странни събития и шокиращи разкрития.

  Играчите ще трябва да разбулят мистерията на малкото градче, а заплетената сюжетна линия ще ги изправи пред множество предизвикателства и ще ги срещне с разнообразни персонажи, постепенно разкривайки ужасяващата истината за Bright Falls. Една необикновена история за сблъсъка на нормалното с невъзможното, за границата между светлината и тъмнината и за действията и мотивите на един обикновен човек, изправен пред необикновени обстоятелства.

  Към играта можеш да добавиш и нейните две напълно безплатни допълнения - "The Signal" и "The Writer"


  Виж още Игри за Конзоли Microsoft

  Технически характеристики

  Конзола:  Xbox
  Жанр:  Приключенска
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+