Akibas Trip: Undead and Undressed product
НазадGCONGAKIBASTRIPUNDEADUNDRESVITGCONGAKIBASTRIPUNDEADUNDRESVITGCONGAKIBASTRIPUNDEADUNDRESVITGCONGAKIBASTRIPUNDEADUNDRESVITGCONGAKIBASTRIPUNDEADUNDRESVITНапред

Akibas Trip: Undead and Undressed, за Vita

 • Марка: NIS America
 • Код: GCONGAKIBASTRIPUNDEADUNDRESVIT
 • Модел: Akibas Trip: Undead and Undressed
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Akihabara или"Akiba” за по-кратко е японско отделение, което може да се каже, че е видяло всичко от следвоенното възстановяване до кризата през 80-те. Винаги на чело на прогреса, с това да предложи на всекиго по нещо и да задоволи всяко едно желание. Запознай се с "Synthisters", вампирите, които се хранят с енергията на по-голямото население на града , в които се развива действието, включително косплеъри, колекционери на фигурки, и други представители на отаку и нърд културата.

  AKIBAS TRIP: Undead and Undressed разказва историята на една бедна душа, младото момче Nanashi, което попада в капана на лошите и е на път да бъде превърнат в един „жив мъртвец“. В последствие Nanashi е спасен от мистериозен ловец на така наречените Synthisters, на име Shizuku. Двамата заедно с останалите свои спътници и организацията "Akiba Freedom Fighters“ трябва да разкрият истината зад Synthister-ската инвазия и да спасят заедно Akiba.

  Технически характеристики

  Конзола:  PSVITA
  Жанр:  RPG
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+

  Свързани продукти