Agents of Mayhem product
GMAGENTSOFMAYHEMPCGMAGENTSOFMAYHEMPCGMAGENTSOFMAYHEMPCGMAGENTSOFMAYHEMPC

Описание

Изданието включва следното допълнително съдържание:

Шест допълнителни скина, с които да придадеш още по-откачен вид на агентите си
Допълнителен персонаж в лицето на култовия Джони Гат от Saints Row поредицата

Създателите на Saints Row се завръщат с нов франчайз, носещ всички отличителни белези на култовата екшън серия за Светците – експлозивен екшън с комиксов привкус, колоритни персонажи, непристоен хумор и голям отворен свят, сред който да сееш разруха.

Запознай се с агентите от Мултинационалната Агенция за Преследване на Зли Престъпни Гении или накратко - M.A.Y.H.E.M. (Multinational Agency for Hunting Evil Masterminds). Водени от мистериозната и неумолима Персефона Бримстоун, надарените с разнородни суперсили и порочни навици агенти прекарват ежедневието си в непрестанна борба с подмолните схеми на Лигата на Злите Джентълмени, Отдадени на Каузата да Заличават Нации или накратко - L.E.G.I.O.N. (League of Evil Gentlemen Intent on Obliterating Nations).

В един момент, с перфектно синхронизирана атака на всички фронтове, LEGION успяват да поемат контрола над всички световни нации (да, точно така - над всички!) и единствената сила, способна да ги спре – разбира се – е MAYHEM. Елитните суперагенти са призовани в Сеул, Южна Корея, където ще трябва да спрат предводителя на LEGION Доктор Вавилон и диаболичните му лейтенанти. Успехът им е гарантиран , след като си на тяхна страна, нали така?

Агенти! Поеми контрол над целия си екип от дванадесет анти-герои, между които можеш да превключваш по всяко време в името на едно уникално и динамично екшън преживяване. Само имай предвид, че агентите ти са адски откачени. И да, това са добрите герои в конфликта!
Разруха! Грубо насилие, хумор, опериран от политическа коректност и тонове поп-културни препратки. Ако си играл Saints Row, знаеш какво да очакваш!
Отворен свят! Ще имаш на свое разположение един огромен, ярък, детайлен и изработен на ръка свят. Авторите на играта ни обещават, че на всеки квадратен метър от Сеул ще откриеш повече забавление, отколкото в целия Лас Вегас. Склонни сме да им вярваме!


Виж още Игри за PC Deep Silver

Технически характеристики

Жанр:  Open World
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  18+

Свързани продукти и тагове: