AKRacing K7012 Gaming Chair - Black Red product
GAAAKRACINGK7012GAMINGBLACKREDGAAAKRACINGK7012GAMINGBLACKRED

Геймърски стол AKRACING K7012, черен/червен

 • Марка: AKRACING
 • Код: GAAAKRACINGK7012GAMINGBLACKRED
 • Модел: K7012 Gaming Black/Red
 • Наличност: Стар продукт
 • Гаранция: 24 месеца
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Зачестяват случаите, в които хората работещи активно пред компютър и геймърите, които се заседяват продължителни часове пред монитора се оплакват от заболявания, причинени вследствие на неправилна позиция на тялото в седнало положение. Ергономичните столове на AKRacing са ефективното решение на този проблем. Изработени са с изключително внимание към всеки един детайл, което гарантира бързи резултати. Формата тези столове предразполага тялото да застане в правилна позиция, създавайки приятно усещане с релаксиращо действие. Това несъмнено покачва продуктивността ти на работа и прави продължителните ти гейминг сесии изключително приятни.

  Седейки на бюро човек натоварва различни части от своето тяло. Освен гръбначният стълб, под голямо напрежение са китките, ръцете, врата и раменете. AKRacing предлагат множество опции за потребителя, с които да пригоди стола според нуждите и желанията си. Височината им се регулира посредством въздушна система, налична е функция за накланяне на облегалката, както и възможност за фиксирване на нейната позиция. Подлакътниците също могат да се нагласят допълнително

  Дизайнът на столовете AKRacing е вдъхновен от спортните седалки, използвани в автомобилната индустрия. Основата им представлява олекотена метална конструкция, която е скрита под висококачествени, издръжливи и уникално меки материали.

  Материал на тапицерията: Текстил
  Максимална височина: 500 mm
  Минимална височина: 420 mm
  Височина на облегалка: 920 mm
  Ширина на облегалка: 500 mm
  Дълбочина на седалка: 540 mm
  Ширина на седалка: 420 mm
  Височина на подлакътниците: 340-270 mm
  Максимално натоварване: 150 kg
  Тегло на стола: 23.3 kg

  Технически характеристики

  Тип:  Геймърски
  Цвят:  Черен

  Свързани продукти