Wasteland 2: Director Cut product
НазадGCONGDPW2DIRECTORCUTPS4GCONGDPW2DIRECTORCUTPS4GCONGDPW2DIRECTORCUTPS4GCONGDPW2DIRECTORCUTPS4GCONGDPW2DIRECTORCUTPS4Напред

Wasteland 2: Director Cut, за PS4

 • Марка: Deep Silver
 • Код: GCONGDPW2DIRECTORCUTPS4
 • Модел: Wasteland 2: Director Cut
 • Код на производител: PL29503
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Неприветливата пустош очаква да бъде покорена...или да загубиш живота си, опитвайки се. Впусни се в едно опасно съществуване, облечено в изчистения костюм на походова стратегия, която ще постави на изпитание тактическата ти преценка. Чистата сила не е достатъчна, когато си попаднал в разрушен свят, останал без капка надежда. Въоръжи се до зъби и се приготви за отчаяние и разруха, поднесени в добре познат PRG стил на развитие и костюмизация. Изборът във всяка ситуация е твой, така както и последствията.

  Система за развитие на героя - основните умения се избират при създаването на всеки герой от твоето парти. С течение на играта, обаче, ще отключваш допълнителни бонуси, с които ще можеш да усвъръшенстваш уменията и да се развиваш по - детайлно.
  Подобрения в бойната система - статистиките в битката са балансирани, както и тези на оръжията и различните предмети. Разгърната е възможността за по - задълбочена стратегия на отиграване.
  Разнообразно озвучение на герои и неигрови персонажи за по - реалистично изживяване.
  Прецизирана система на прицелване - вече можеш да избираш в кои точки по тялото на противника да се прицелваш, като всяка рана води до различна ситуация и последици.


  Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  RPG
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+

  Свързани продукти