Dying Light: The EEE Pre Order product
НазадGMDYINGLIGHTTHEFOLLOWINGEEPCGMDYINGLIGHTTHEFOLLOWINGEEPCGMDYINGLIGHTTHEFOLLOWINGEEPCGMDYINGLIGHTTHEFOLLOWINGEEPCGMDYINGLIGHTTHEFOLLOWINGEEPCНапред

Dying Light: The Following Enhanced Edition - PRE-ORDER, за PC

  • Марка: WB Interactive
  • Код: GMDYINGLIGHTTHEFOLLOWINGEEPC
  • Модел: Dying Light: The Following Enhanced Edition
  • Код на производител: PL30119
  • Наличност: Стар продукт
    Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

    Описание

    Пакетът съдържа:

    Играта Dying Light.
    Допълнениетo Dying Light The Following Expansion.
    Следното допълнително дигитално съдържание за сваляне:
    Be The Zombie DLC.
    Ultimate Survival Bundle DLC.
    The Bozak Horde DLC
    Dying Light е екшън сървайвъл хорър игра, развиваща се в обширен и опасен отворен свят. През деня вие обхождате огромна градска среда, поразена от ужасяваща зараза, в търсене на провизии и оръжия, с които да се браните от нарастващия брой инфектирани. През нощта ловецът се превръща в преследван, тъй като заразените стават агресивни и по-опасни. Още по-плашещи са хищниците, които се появяват след залез слънце. Използвайте всичко, което можете, за да оцелеете до първите проблясъци на изгрева.

    Преживейте нощта - през деня се движите свободно и претърсвате околния свят за провизии и оръжия. Нощем обаче светът претърпява смъртоносна трансформация: преследващият се превръща в преследван, тъй като инфектираните стават по-агресивни и броят им непрекъснато се увеличава, а понякога далеч по-ужасни неща се разбуждат, за да дебнат плячката си.
    Свободно движение – без значение дали проследявате жертвите си или се измъквате от лапите на хищниците, в Dying Light се придвижвате бързо, прескачайки плавно между сградите, захващайки се за стените и атакувайки нищо неподозиращи врагове.
    Отворени околни среди - Dying Light се развива в обширен отворен свят, с разнообразни околни среди и различни класове противници. Играта е безнадежден разказ за оцеляване, в който ресурсите са оскъдни, а заразените далеч не са единствената заплаха.
    Брутални меле битки – водете близък бой с помощта на разнообразни леки и тежки оръжия, сред които ножове, бати, брадви, чукове и по-екзотични оръжия или използвайте пушки и друга огнева мощ, за да сразявате враговете си от разстояние.
    Изберете си стил на игра – в Dying Light имате четирима персонажи, с които можете да играете. Имате опция напълно да промените външния им вид и да повишите нивото им, за да подхождат на всеки стил на игра.
    Направете оръжията си сами – Защо да използвате гаечен ключ, когато можете да ползвате гаечен ключ, увит в бодлива тел, по която тече електричество? Занаятчийската система в Dying Light ви дава възможност да си създадете огромно количество нови, по-ефективни оръжия и екипировка, както и специализирани амуниции.
    Спиращи дъха визуализации и геймплей - Dying Light е първата игра, в която е използван Chrome Engine 6 – най-новото поколение на технологията на Techland, проектирано за последното поколение конзоли, DirectX 11 и други съвременни решения.

    Технически характеристики

    Жанр:  Ужаси
    Тип:  Singleplayer / Multiplayer
    Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
    Интернет връзка:  Препоръчителна
    Вид:  Игра
    Възрастова граница:  18+

    Свързани продукти